7 + 8 december 2024 | 10:00 - 17:00 uur | Suikerfabriek Groningen

Veelgestelde vragen

FAQ

Ga goed voorbereid op pad​

Het plannen van je deelname aan de Zweedse kerstmarkt zorgt al voor de nodige voorpret, maar er komen misschien ook veel vragen naar boven. Ontdek hier alle antwoorden op jouw vragen rondom je deelname aan de Zweedse Kerstmarkt.

Ja dat kan zeker, kijk hiervoor in de online shop. Vrijkaarten kosten €4,50 (excl. btw) per stuk.

De kramen die worden gehuurd door de organisatie zijn voorzien van houten planken en een wit dakje. Het onderstaande voorbeeld is een 4x1m kraam, de 2x1m en 3x1m zijn vergelijkbaar. 

Ja dit kan maar geef dit zo spoedig mogelijk aan. Kijk hiervoor in de online shop. 

Nee er is geen beveiliging in de nacht, overdag wel. De organisatie blijft tot de huismeester de Suikerfabriek afsluit en is er de volgende ochtend weer tegelijk met de huismeester. 

Ja dit is mogelijk, maar houdt rekening met het volgende: Rondom de Suikerfabriek is beperkte parkeergelegenheid. Elke plek die een exposant inneemt is weer een plek minder voor een bezoeker. We verzoeken je daarom vriendelijk doch dringend om zo veel mogelijk samen te rijden naar de Suikerfabriek. Heb je echt een extra parkeerkaart nodig, dan kun je deze bestellen in de online shop. 

De openingstijden voor bezoekers zijn als volgt.

Zaterdag 7 december: 10:00 – 17:00 uur
Zondag 8 december: 10:00 – 17:00 uur

Voor de opbouw van de kraam of stand is vrijdag, zaterdagochtend en zondagochtend gereserveerd.

Vrijdag 6 december: 10:00 – 20:30 uur
Zaterdag 7 december: 07:30 – 09:30 uur
Zondag 8 december: 08:30 – 09:30 uur

Het afbouwen van de kramen gebeurt op zondagavond v.a. 17:00 uur. 

De Zweedse Kerstmarkt is in handen van Annique Panman, van Eventful Producties B.V. Zij organiseert de Zweedse Kerstmarkt in samenwerking met vrijwilligers, vrienden en familie. 

Je krijgt een mail wanneer het mogelijk is om de (productieversie van de) plattegrond in te zien. De organisatie doet haar best om zo spoedig mogelijk een eerste versie van de plattegrond gereed te hebben. 

Dat kan en mag zeker! Je krijgt van ons 4 vrijkaarten in je postpakket. Deze je inzetten als relatiekaarten, maar eventueel ook gebruiken voor een leuke winactie via je eigen sociale kanalen.

Daarnaast kun je van ons posters en flyers ontvangen om op te hangen of uit te delen. Je kunt hier in het portaal aangeven of je deze promotiemiddelen wil ontvangen. 

Wil je graag op een andere manier promotie maken voor de Zweedse Kerstmarkt en ben je daarvoor input nodig van de organisatie? Neem dan even contact op met Annique via info@zweedsekerstmarkt.nl

De Suikerfabriek beschikt over een goed en gratis gastennetwerk voor bijvoorbeeld een pinapparaat of je mobiele telefoon. Voor dit netwerk heb je geen wachtwoord nodig.